Malzemeler;
4 Adet Kabak
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
1kase yoğurt
Tuz, Karabiber, Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı.
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
1kase yoğurt
Tuz, Karabiber, Pul biber(İsteğe göre)
2 Yemek kaşığı zeytinyağı.
Yapılışı;
Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabaklarıda ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz,karabiber, pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin. Tabağa aldığınız ferkinizin üzerine yoğurdu gezdirerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder