Arap kebabı,
Aşşur-Aşur (Dövme buğday ve et ile yapılır),
Aşşur-Aşur (Dövme buğday ve et ile yapılır),
Bakla ezmesi,
Bumbar(Mumbar),
Daybulet (Bulgurlu ve nar ekşili top köfte)
Daybulet (Bulgurlu ve nar ekşili top köfte)
Darabalı köfte(Ispanaklı oruk),
Etli Asür (Döğme-Hrise),
Ekşiaşı,
Gbaybet,
Ekşiaşı,
Gbaybet,
Humus,
Kaytaz böreği, Kıtte turşusu,
Kömbetli oruk,
Kuru Dolma, Kuruluk, Krus,
Kuru Dolma, Kuruluk, Krus,
Maklube (çevirme),
Naneli oruk (Kibbil),
Oruk,
Oruk,
Sakız Murçu,
Sam oruğu (İçli köfte),
Semirsek-Sembüsek, (kıymalı börek),
Seyh mualla, Siste Yılan balığı,
Siresil (yoğurtlu pilav),
Siresil (yoğurtlu pilav),
Surke, Stayri,
Tepsi kebabı,
Turplu tarator,
Yumurta öccesi(Mücver),
Zahter salatası(Kekik salatası),
Tatlılar;
Burma,
Haytalla(Su muhallebisi),
Künefe, Kömbe, Mamul, Külçe, Kete, Hurmalı Kurabiye, Kabak, Kerebiç,
Züngül-Müsebbek (Üzüm pestilinden yapılan bir tatlı),
Haytalla(Su muhallebisi),
Künefe, Kömbe, Mamul, Külçe, Kete, Hurmalı Kurabiye, Kabak, Kerebiç,
Züngül-Müsebbek (Üzüm pestilinden yapılan bir tatlı),
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder